måndag 9 november 2015

Mesta mästarnas comeback lockade ett 30-tal åskådare


Ikväll startade damernas Elitserie.
Mesta mästarna Salk åkte för två år sedan ur Elitdivisionen men tog steget tillbaka direkt och hade ikväll hemmapremiär mot Näsbypark TK.
Stockholmsderby alltså och med tanke på att även gästernas supporters hade nära till matchen kan man tycka att det borde ha varit bäddat för publikfest.
Challenge begav sig till Salk-hallen för att skildra stämningen:


Fair Play överlägset bäst - åtminstone utanför banan

Cornelia Lister pryder omslaget

I dag inleds Elitserien i tennis.
Damerna är först ut och på söndag är det dags för herrarnas premiär.
Jag korar segrare redan nu: Fair Play Tennisklubb.
Nej, det sportsliga avgörs självklart på banan och jag syftar istället på klubbarnas olika sätt att marknadsföra såväl den egna klubben som Elitserien.
Vissa gör det inte alls, andra bara lite halvdant men Fair Play går all-in.
Sällsynt vältajmat damp Fair Play Magazine i dag ner i brevlådan.
Magasinet är på 83 (!) sidor.
Där finns bland annat en intervju med Jonas Björkman, en artikel om idrottsmedicin, allt om klubbens spelare och Björn Borg är en i raden av profiler som under vinjetten ”We love tennis” förklarar sin kärlek till sporten.
Jag har inte räknat antalet annonser men de är mååååånga och det råder ingen tvekan om att Fair Play är ett starkt varumärke även i näringslivet.
2006 bildades Fair Plays företagsnätverk och med runt 130 företag är det ett av de snabbast växande nätverken i regionen.
Ordföranden Mats Nilsson, klubbchefen Janne Immonen och alla andra som drar sitt strå till stacken för att göra Fair Play till ett föredöme i svensk tennis kan stolt sträcka på sig.
Vågar vi hoppas att åtminstone någon annan klubb nästa år ska försöka ta rygg på Fair Play?