söndag 8 februari 2015

"Jag har haft förtroendet" Dahlbo först ut i Duellen


Varför avgick inte Stefan Dahlbo som ordförande i Svenska tennisförbundet redan för fyra år sedan då han delgavs misstanke om grov ekonomisk brottslighet? Det är en av frågorna jag ställer till Dahlbo i premiären av Duellen där jag kommer att känna bland andra en del av idrottens makthavare på pulsen.
(Inspelningen bröts då vi skulle avrunda efter en kvart och den som är intresserad av slutorden kan höra dem i videobloggens sammanfattning av Fed Cup-matchen mellan Sverige och Schweiz).

(

2 kommentarer:

  1. Oj, jag blir rädd för svensk tennis framtid. Med eller utan Dahlbo som ordförande. Hela tiden ursäkter och reaktioner efter misslyckanden. Håll käften tills 10 milj i sponsorintäkter finns att visa upp. Dahlbo går nu - vilka tar han med sig? Kanske dags för några anställda att gå? Och innan SD försvinner - upp på bordet med info om vad min tennis + nya tennis.se kostat och vad det gett konkret...

    SvaraRadera
  2. Ja, man blir verkligen skrämd av nivån. "Vad ska vi sälja, hur ska vi sälja?", "Vi har inga event", "Davis Cup och Fed Cup gör att vi får en förlust". SD säger att dessa frågor tittar de på nu men så här har det låtit i 10 år. Visar att förbundets kommersiella instinkter är närmast av sovjetiskt snitt.

    SvaraRadera