lördag 5 september 2015

Björn Borg bakom projekt som utbildar tennisföräldrar

Med elva Grand Slam-titlar är han en av världens bästa spelare genom tiderna och han skapade en aldrig tidigare skådad tennisboom i Sverige. Efter Björn Borgs sagolika karriär är det många tennisföräldrar som vill se sitt barn bli en ny Borg. Men hur stöttar man bäst? Hur undviker man att sätta press på sitt barn? Björn Borg är själv tennisförälder och har tillsammans med hustrun Patricia tagit initiativ till ett unikt projekt som paret också sponsrar.


                          

4 kommentarer:

 1. Jonas,
  ett bra program om en viktig verksamhet. Du gör ett bra jobb. Trevligt att Björn - och Patricia - Borg ställer upp. I intervjun bär Du en tröja med reklam för ett stort idrottsföretag. Du får väl ersättning för att Du gör reklam för detta företag? Till sist: Kl 17 i eftermiddag spelas det en veterandubbel av högsta världsklass i US Open, Du kommer väl att bevaka den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Tack för uppskattande ord.
   Haha, nej, jag får inte betalt men ngt att tänka på för framtiden. Tack !
   Kolliderar inte dubbeln med Chardy-Cilic så kanske....
   Fortsatt trevlig helg!

   Radera
 2. Mycket fin intervju med brorsan. Lycka till framöver. Hälsningar Christer Andréason som kört dig ett antal gånger under Davis Cup i Malmö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Tack, ja, visst vet jag vem du är. Tack för all hjälp i samband med DC. Brorsan din var rak och tydlig i svaren och då blir det bra.

   Radera