söndag 15 maj 2016

Tredje titeln för succéparet


Segrarna flankerar Brunströms coach Damien Croisat
Succén fortsätter för dubbelparet Johan Brunström och Andreas Siljeström.
I dag tog paret sin tredje titel för året efter 6-1, 3-6, 10-4 mot förstaseedade argentinarna Guillermo Duran/Maximo Gonzalez i Challengern i Bordeaux.
I semifinalen besegrades det andraseedade paret så svenskduon har verkligen bekänt färg på vägen till titeln som inbringade 110 rankningspoäng.
Brunström och Siljeström har spelat sex Challengers tillsammans under säsongen då de tidigare tagit titlar i Bangkok och Barletta.
Nu väntar spel på ATP-touren och turneringen i Nice blir Brunströms och Siljeströms andra ihop på denna nivå. På gruset i 250-turneringen i Estoril blev det respass i första omgången. Denna gång väntar Andre Sa och Chris Guccione.
*
Det är inte bara ”Bruno” och ”Sillen” som nått dubbelframgångar i helgen. I ITF-turneringen i Båstad tog Markus Eriksson/Milos Sekulic titeln i herrklassen och på damsidan segrade Cornelia Lister (som också var i singelfinal) i par med danskan Emilie Francati. Anette Munozova nådde i ITF-turneringen i Sharm el Sheikh final ihop med Elini Kordolaimi från Grekland.
*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar