tisdag 18 oktober 2016

Väntat besked om Lindstedts medverkan i DC-kvalet...


Challenge i går Läs här
Det blev som väntat ett ”kanske” vad gäller dubbelspecialisten Robert Lindstedts medverkan i Davis Cup-kvalet mot Israel sista helgen i oktober.
Sveriges bäste dubbelspelare väljer ATP-spel (i Wien eller Basel) den veckan men kvalificerar han sig inte till någon av turneringarna alternativt blir utslagen tidigt är han redo att ansluta till DC-laget.
DC-kapten Fredrik Rosengren tog idag ut Elias och Mikael Ymer samt dubbelparet Fred Simonsson/Isak Arvidsson. Johan Brunström är femteman och även Markus Eriksson följer med som sparring.
Att Rosengren tog ut Simonsson/Arvidsson är naturligt. Duon spelade kvalet mot Nederländerna och Brunström har av familjeskäl varit borta i några veckor och gör comeback i If Stockholm Open. Att då ta ut honom redan i dag hade varit en märklig signal.
Men laget får ändras fram till lottningen dagen före matchstart och allt talar naturligtvis för att rutinerade Brunström då går in i laget på bekostnad av Simonsson eller Arvidsson.
Frågan om Lindstedts vara eller inte vara i Tel Aviv får vänta på sitt svar - förmodligen till bara någon dag före lottningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar