lördag 26 november 2016

Celik och Lister är försiktiga optimister inför SM-finalenTopplagen Fair Play och Salk delade på poängen i lördagens seriefinal.
Det bjöds mycket bra tennis och stor dramatik inför de få åskådare som lockats till Salk-hallen i Stockholm där hemmalaget säkrade en plats SM-final.
Fair Play var finalklart redan tidigare och händer inget oförutsett i sista omgången – där Fair Play tar emot Upsala TK och Salk spelar borta mot Helsingborgs TK – får skåneklubben favör av hemmaplan i finalen 4 december.
I bottenstriden besegrade HTK – med Sverigeettan Johanna Larsson tillbaka i laget– Upsala TK med 4-2. Larsson & Co har en poäng upp på nästjumbon Lidköpings TK som mot avsågade Näsbyparks TK tog säsongens första seger. Det är dukat för rysare i avslutningen där Lidköping avslutar hemma mot tabelltrean Tabergsdalens TK. De två sista lagen åker ner i division I.
Åter till seriefinalen: Hur stor favör är det att få hemmaplan i SM-finalen och kan dagens resultat på något sätt spela in då det avgörs var SM-guldet ska hamna? Om bland annat det talade jag med Susanne Celik och Cornelia Lister efter dagens match:

                                                                            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar