fredag 2 december 2016

Eriksson efter finalplatsen: "Vi har bra sammanhållning" KLTK åker ner i division I


Markus Eriksson och hans GLTK är i SM-final
GLTK hade just besegrat KLTK med 4-2 och gått obesegrat igenom årets elitserie.
Men skulle det räcka för en finalplats mot redan tidigare klara seriesegraren Fair Play?
Nyförvärvet Markus Eriksson och hans lagkompisar fick en oviss väntan och hade hunnit lämna Kungliga hallen då beskedet kom: Solna TK hade spelat 3-3 mot Fair Play och Upsala TK hade vunnit med ”bara” 4-2 mot avsågade tabelljumbon ATL från Lund.
Det innebar att göteborgslaget tog andraplatsen tack vare bättre matchskillnad än Upsala TK som i avslutningen tvingades klara sig utan skadade singelettan Boy Westerhof.
Challenge var på plats i Kungliga där matchen började en timme tidigare än de övriga och eftersom toppstriden fortfarande var oviss då ”Mackan” & Co lämnade Stockholm var det ingen vits med segerintervju. Däremot hade jag ikväll kontakt med Eriksson som förklarar GLTK:s starka säsong så här:
”Vi har haft bra sammanhållning under hela serien och har verkligen haft kul under alla de här matcherna och att få avsluta med en final är riktigt kul”.
Förkylt var det däremot för KLTK som liksom nykomlingen ATL åker ner i division I. Här berättar KLTK:s sportchef Rickard Billing för en förkyld intervjuare (som säger att det var två när det var en singel som gick till matchtiebreak) vad han anser om degraderingen och elitserien:

                                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar