fredag 13 maj 2016

Se hur fajtern Elias Ymer skaffar sig många nya fans


En bild säger mer än....
Vi åskådare, arrangörer, sponsorer och tv-tittare ska kunna förvänta oss att spelare gör sitt bästa.
Det finns ingen anledning att applådera eller uppmärksamma sådant.
Men ibland händer något som sticker ut lite extra, något som får oss att bli imponerade och säga ”wow, vilken grym fajter”.
Precis det hände då Elias Ymer säkrade en kvartsfinalplats i Challengerturneringen i Bordeaux.
Mitt senaste inlägg om Elias handlade om hur han förra veckan vek ner sig i semifinalen i Challengern i Aix en Provence: Elias, tänk på att det är nu du bygger upp ditt varumärke!
Lika trist som det var att skriva det, lika roligt är det att skriva detta inlägg.
Jag är övertygad om att den 20-årige Sverigeettan fick mängder av nya fans världen över då han hänsynslöst offrade sig på en matchboll i skiljesets tiebreak (i vilket han också hade matchboll mot sig).
Det är bara att kolla in klippet för att se och höra publikens reaktioner efter det att Elias slängt sig handlöst för att nå bollen. Med ens var Elias den givna publikfavoriten och åskådarna jublade då han tog de avslutande poängen.
Hela världen älskar en fajter och det är sådana här bilder som ger ståpäls.
Respekt!
Ymer möter ikväll franske kvalspelaren Jonathan Eysseric i kvarten Bordeaux där svensken förlängt sin fina svit på Challengertouren.
Kvartsfinal, seger, semifinal är Elias facit från de tre senaste turneringarna på denna nivå där han inför säsongen hade en titel och fyra kvartsfinaler som främsta meriter.
1 kommentar:

  1. Elias spelar stabilt men behöver lite mer från serve forehand samt ännu mera kämpa.

    SvaraRadera