onsdag 1 juni 2016

Utmärkelsen till Fair Play TK bör sporra tennis-Sverige


Klubbchefen Janne Immonen har anledning vara stolt
Fair Play TK fortsätter att utmärka sig – på allra bästa sätt.
Klubben har i flera avseenden varit ledande i svensk tennis under ett antal år och äras nu även i andra sammanhang.
I konkurrens med närmare 550 föreningar har Fair Play tilldelats utmärkelsen Årets förening i Malmö 2016.
Klubben har det senaste året tagit sju SM-guld av åtta möjliga, satt nytt medlemsrekord ( 2 950 medlemmar), har i sin breddverksamhet runt 1 600 elever och ungefär 120 företag i företagsnätverket.
– Det är en oerhörd ära för oss som förening att få denna utmärkelse i Malmö med tanke på att Malmö bland annat har blivit utnämnt till Sveriges bästa idrottskommun två år i rad att att det här finns många välorganiserade och högpresterande föreningar, säger driftige klubbchefen Janne Immonen i ett pressmeddelande. 
Challenge säger grattis till Immonen, ordföranden Mats Nilsson och till alla andra som gör Fair Play till vad den är – ett föredöme i svensk tennis.
Självklart saknar flertalet av landets klubbar möjlighet att bygga upp en verksamhet som ens kommer i närheten av den i Fair Play. Men det starka ledarskapet, engagemanget och entreprenörsandan går att ta efter även i de minsta av klubbar.
Att Fair Play nu äras även utanför tennisfamiljen sänder en positiv och förhoppningsvis också sporrande signal till alla i svensk tennis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar