tisdag 12 juli 2016

Ryggskada minskar chansen för hemmafavoriten i Båstad


"Håller min partners rygg"?
Fyra av de fem hemmahoppen i singel försvann direkt i SkiStar Swedish Open.
Kvar är stjärnskottet Calle Söderlund som på torsdag i alla fall får en värdefull erfarenhet med sig då han ställs mot andraseedade Joao Sousa.
Desto större möjligheter till svenska framgångar finns i dubbelturneringen och det trots att chanserna för landets bäste dubbelspelare minskat drastiskt under de senaste dagarna.
Nu beror det i och för sig inte på Robert Lindstedt själv men däremot på hans partner Andre Sa. Den 39-årige brasilianaren har nämligen skadat ryggen. Han kunde i dag slå i 15-20 minuter men är självklart ett stort frågetecken. Även om den 49-rankade brassen kommer till spel är det svårt att se att han ska kunna göra sig rättvisa i det förstaseedade parets match mot Aljaz Bedene/Facundo Bagnis.
Segraren där ställs i andra omgången mot Johan Brunström/Andreas Siljeström som idag komfortabelt besegrade Karen Khachanov/Albert Ramos-Vinolas.
Heta dubbelparet Isak Arvidsson/Fred Simonsson – som förra veckan finalbesegrade Brunström/Siljeström i Båstad Challenger – möter Roberto Carballes Baena/Taro Daniel vilket känns som en klart överkomlig uppgift för hemmaduon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar