söndag 18 september 2016

Så ska Sjöö undvika att bli en i raden av olyckor som GS


Christer Sjöö ska bryta trenden av GS-olyckor
Challenge har under Davis Cup-veckan i Båstad träffat Svenska tennisförbundets nye generalsekreterare Christer Sjöö som här berättar om sig själv och om hur han ser på sitt uppdrag.
Däremot har ett nytt avsnitt av Duellen tyvärr fått skjutas på framtiden. För en tid sedan utlovade jag en duell just i samband med DC-kvalet. Förbundsordföranden Thomas Wallén var inbjuden och tanken var att bland annat ta upp några av de just nu hetaste frågorna.
Många av Challenge läsare förklarade att de såg fram mot mötet och inte minst därför är en förklaring på sin plats.
Efter att tidigare ha förklarat sig mycket sugen på att göra duellen just vid denna tidpunkt har Wallén nu bett att få skjuta på den. Det möter i sig inget hinder men naturligtvis hade en nu utebliven förklaring varit önskvärd. Vi kan väl kanske förmoda att Wallén vill tajma in duellen till en tidpunkt då han har ett guldkantat sponsorpaket eller annan positiv nyhet att förmedla...
Fotnot: Intervju med Christer Sjöö gjordes i torsdags.

                                                             

1 kommentar:

  1. jag tycker det är trist att man valde honom som chef för Sv Tennisförbundet. Verkar inte ha mycket egna ideer. Verkar mer som en förankrare och medlare och lyssna (inkl på alla svenska tennisklubbar!), typisk som svenska krusbär.

    Det blir väl lite utbildning or kurser, och 5 kronor max på medlemsavgiften och lite besök i invandrarområden framför radio o tv, och då får förbundet lite mer statliga bidrag för gott pk arbete....

    Jag tror inte det finns drag och ambitioner och visioner i största allmänhet och för svensk tennis i global konkurrens, hos en person som senaste 8 åren jobbat på en region inom tennisförbundet. suck.

    SvaraRadera