söndag 18 september 2016

Celik kvitt skadan och räknar med comeback om tre veckor


Celik är taggad att börja träna igen
I morgon är Sverigetrean Susanne Celik tillbaka på banan igen. På grund av en handledsskada har hon inte kunnat träna efter US Open-kvalet under vilket hon hade besvär av skadan.
– Första känningarna kom en och en halv vecka före US Open. Det var en inflammation i senan, säger Celik som efter veckans läkarundersökning fick klartecken att börja träna i morgon
– Det blir väldigt skönt att komma igång igen, säger Celik som räknar med att kunna göra comeback i WTA-turneringen i Linz som inleds 8 oktober.
*
Sverigeettan Johanna Larsson är andraseedad i WTA-turneringen i Seoul där hon inleder mot 123-rankade amerikanskan Grace Min.
*
Rebecca Peterson visade fin form i veckans WTA-turnering i Tokyo där hon kvalade in, vann en match och i andra omgången pressade amerikanska slutsegraren Christina McHale till tiebreak i skiljeset. Peterson är direktkvalificerad till nästa veckas turnering i Guangzhou där hon ställs mot hemmaspelaren Shilin Xu. Vid seger där väntar förmodligen tidigare världsettan Jelena Jankovic.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar