fredag 9 september 2016

Världsettan skulle betala för att se svenskens adept live


Om drygt två timmar (21.00) går Novak Djokovic in på Arthur Ashe Stadium på Flushing Meadows för att möta Gael Monfils i US Open-semifinal.
Och skulle han inte själv spelat hade den titelförsvarande världsettan säkert bänkat sig bland de närmare 24 000 åskådarna.
– Jag älskar att se Gael spela. Han är en av ytterst få spelare som jag definitivt skulle köpa biljett för att se, säger Djokovic.
Det är många som delar hans uppfattning och den 30-årige fransmannen lär få starkt publikstöd då han efter tidigare tolv förluster nu ska försöka spräcka nollan mot Djokovic och ta sig till karriärens första Grand Slam-final.
Monfils coachas sedan knappt ett år av Mikael Tillström och Djokovic menar att hans semifinalmotståndare lyft sig denna säsong.
- Han är mer fokuserad än någonsin tidigare. Speciellt på hardcourt spelar han sin kanske bästa tennis i karriären, säger Djokovic om färgstarke Monfils som har 40-11 i matchfacit i år,  19-2 under den amerikanska hardcourtsäongen och som i oktober spelar If Stockholm Open.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar