fredag 4 november 2016

Vi är många som kommer att sakna C More Tennis i rutan


C More Tennis läggs ned.
Det är bara att beklaga för alla oss tennisälskare som kunnat njuta av kanalens sändningar från ATP-och WTA-touren och med ledsagning av kunnige kommentatorn Jonas Berg och expertkommentatorerna vid hans sida.
Redan under If Stockholm Open fick jag höra att C More Tennis var på väg att gå i graven och i dag kom bekräftelsen i Dagens Media som skriver att C More slopar sin tenniskanal och samtidigt väljer att inte förlänga sina rättigheter till ATP- och WTA-turneringarna.
- Vi ser hela tiden över paketeringen av vårt innehåll och vad som ger störst värde till våra tittare. Nu har vi gjort bedömningen att tenniskanalen kan användas på ett bättre sätt under ett annat namn. Förra torsdagen visade vi exempelvis sex SHL-matcher, fyra allsvenska matcher samt golf, tennis och handboll. Allt innehåll ryms inte i de linjära kanalerna, men alla som har C More digital-tv har också tillgång till streamingtjänsten, säger Johan Gustafsson, nordisk kommunikationschef på C More till Dagens Media.
Gustafsson säger att tennispubliken ändå kan få anledning att söka sig till C More.
- Vårt sportutbud är enormt starkt. Tennis har en plats i C Mores hjärta, säger Johan Gustafsson.

5 kommentarer:

 1. Hmm. Vi vet alltså inte var vi kan se ATP 2017?

  SvaraRadera
 2. C More blir bara sämre och sämre. Nyss slog de ihop 2 filmkanaler till en som visar en massa b-filmer och nu försvinner tennisen....��! Undrar om de är intresserade av vad kunderna vill se???

  SvaraRadera
 3. Shit pommes frites vad tråkigt...

  SvaraRadera
 4. Hoppas ngn annan tar upp stafettpinnen och att Fidde kommer tillbaks o kommenterar.

  SvaraRadera
 5. Usch så tråkigt! Hoppas att det dyker upp någon annan kanal som bara visar tennis

  SvaraRadera