torsdag 1 september 2016

Ymer, Sillen, rysk diva m.m.


Nådde en milstolpe i Challengern i Como
Första kvartsfinalen på Challengertouren får vänta för Mikael Ymer. Han föll idag med 6-3, 7-6 mot åttondeseedade hemmafavoriten Merco Cecchinato i Challengern i Como.
Men det 17-årige framtidshoppet kan förstås vara mycket nöjd med sin turnering i Italien där han kvalade in och också tog sin första seger på denna nivå. Extra starkt med tanke på att han nyligen gjorde comeback efter åtta månaders uppehåll på grund av skada.
*
Som väntat blev det inget US Open för dubbelspecialisten Andreas Siljeström. Hans partner Jiri Vesely tvingades igår lämna wo mot Novak Djokovic på grund av armskada och i dag drog sig ”Sillen” och tjecken ur dubbelturneringen.
*
Elias Ymer fick inte heller spela dubbel idag. Han och ryske partnern Andrej Rublev lämnade wo i andra omgången i Challengern i Como. Orsak: Rublev hade åkt ut i singel och ville dra därifrån. Respektlöst mot Ymer, mot arrangören och mot dubbeln. Den har svårt ändå att få hög status bland juniorer och att bortskämda divor som Rublev gör så här förbättrar förstås inte situationen.
*
Robert Lindstedt och hans partner Asaim-Ul-Haq Qureshi är uppsatta för spel i US Open idag och har bara att hoppas på att regnet inte sätter stopp.5 kommentarer:

 1. Rublev. Vilken pajas. Borde bötfällas.

  SvaraRadera
 2. Rublev. Vilken pajas. Borde bötfällas.

  SvaraRadera
 3. Kan man inte bötfälla divan Rublev?

  SvaraRadera
 4. Kan man inte bötfälla divan Rublev?

  SvaraRadera
 5. Hej Tomas och Anders! Håller med er båda. Det går säkert att bötfälla Rublev men är väl troligt att han lyckades få ett läkarintyg på att han har ont där eller där...Mvh Jonas

  SvaraRadera